CATRICE HD Liquid Coverage Foundation

by - 23:59



Bokić!!!

Donosim vam recenziju ne tako novog tekućeg pudera brenda Catrice koji je osvojio uglavnom većinu.

Radi se o HD Liquid Coverage puderu koji više nije novost na našim policama, ali o kojemu treba svakako reći koju riječ.

Dolazi u iznenađujuće dobroj ambalaži kad se uzme u obzir cjenovni rang ovog brenda. Pakiran je u čvrstoj staklenoj bočici uz sada već popularan čep s pipetom. 

CATRICE HD Liquid Coverage Foundation
U ponudi se nalaze 4 nijanse – 010 Light Beige020 Rose Beige030 Sand Beige i 040 Warm Beige, te dolazi u standardnoj količni od 30ml.

             CATRICE HD Liquid Coverage Foundation

Puder je lagane i više tekuće teksture te ga je potrebno promućkati prije same upotrebe. Mali minus je što uslijed tog mućkanja dolazi do izlijevanja pudera u čep što nakon odvrtanja istog rezultira malim neurednim kaosom. S pipetom nisam imala problem oko doziranja, iako moram priznati da mi je pumpica ipak draža verzija.

CATRICE HD Liquid Coverage FoundationPrikrivna moć ovog pudera je srednja, s tim da više naginje ka potpunom. U jednom tanjem sloju bez problema prekrije sitne kapilare i crvenilo od prištića.
Završnica ovog pudera je poprilično prirodna, nudi matiranje kože ali nema mat izgled. To je ono što meni kod ovog pudera dobiva veliki plus. Nakon nanošenja dobiva se suptilni sjaj koji rezultira zdravim i svježim izgledom kože.

Ok, ono obećanje od trajanju 24h kao i obično možete baciti u vodu, ali na mojoj mješovitoj koži (normalna + masna T-zona) izdrži nekakvih 6-8h sati što je čisto pristojno.

CATRICE HD Liquid Coverage Foundation


SASTOJCI:
AQUA (WATER), DIMETHICONE, TALC, PEG-10 DIMETHICONE, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, POLYPROPYLENE, ISODODECANE, CETYL PEG/PPG-10/1 DIMETHICONE, NYLON-12, HDI/TRIMETHYLOL HEXYLLACTONE CROSSPOLYMER, SODIUM CHLORIDE, HYDROGEN DIMETHICONE, GLYCERIN, MAGNESIUM SULFATE, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, METHICONE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SILICA, ALUMINUM HYDROXIDE, PROPYLENE CARBONATE, DEHYDROACETIC ACID, SODIUM DEHYDROACETATE, PHENOXYETHANOL, BENZOIC ACID, PARFUM (FRAGRANCE), CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).


Što reći na kraju. Po meni sasvim dobro opravdava svoj status omiljenog. Odlična pokrivna moć, lijepo izgleda na koži, ne izaziva nikakve nerede na koži, dapače čini ju sjajnom i zdravom (što većinom svi želimo), lako se blenda, ne oksidira, ne uvlači se u bore. Za to od mene zaslužuje čistu peticu.  
Ono što je negativno je nered koji nastane nakon mućkanja, puder se izlije po rubu bočice i ulije se u čep, što ukoliko volite da vam je sve uredno i čisto morate stalno brisati što na kraju rezultira i bespotrebnim trošenjem proizvoda.

Da li bi ga ponovo kupila? Svakako. Da li bi ga preporučila? Također.

Iako cijenovno polako rastu prema nešto skupljim brendovima, spoj cijene i kvalitete stavlja ovaj puder među bolje Catrice-ove proizvode. Što se mene tiče Catrice samo tako nastavi, na dobrom ste putu. ;)

Ocjena 5/5
Cijena: 55kn

Da li ste ga imali prilike isprobati? Kako ste zadovoljni? Pišite mi!

Čitamo se!!!


Za sve novosti pratite me na:



You May Also Like

0 komentari