L'oreal Infallible i Infallible 24h Matte foundation

by - 22:17




Oooobožavam isprobavati pudere, uz lakove za nokte omiljeni su mi šminkerajski proizvod. Naravno odlučila sam isprobati dva trenutno popularna L'oreal pudera. Radi se o Infallible 24h i Infallible 24h- matte foundation.





Infallible 24H


Znači reklamiraju ga kao puder visokog pokrivanja i dugog trajanja, te navode da ne dolazi do preslikavanja, tj. ostavljanja tragova.

Pravo stanje stvari? Po meni srednje do jače pokrivanje (uz 2 tanja sloja), trajanje do nekih 8h, a uz bolju bazu i duže. Puder je pakiran u staklenu bočicu od 30ml, a dozira se relativno preciznom pumpicom. Sadrži SPF 18.
Tekstura je gušća i kremasta te se jednostavno razmazuje četkicom. Finiš koji ostavlja nije mat, više ostavlja nekakav suptilni zdravi sjaj kože i djeluje poprilično prirodno. Nisam primjetila da oksidira niti da isušuje kožu. Što se tiče dijela da se ne preslikava, ne bih se baš složila. Bez ikakvih problema ostavlja tragove na odjeći, mobitelu i sl. no teško je danas naći puder koji to ne čini :)



U globalu sama činjenica da sam ovaj proizvod kupila po drugi put, jasno daje do znanja da sam poprilično zadovoljna s njim. Mislim da je prigodan za osobe suhe i mješovite kože, dok bi oni s masnijim licem trebali tijekom dana raditi korekcije puderom u kamenu. 

Cijena ovog proizvoda je 119kn



Infallible 24H-Matte 


Relativno nov puder na našem tržištu. Nakon poprilično dobrih recenzija uspjela sam ga nabaviti i prije je stigao kod nas i dobro ga istestirati.
Dolazi u mekanoj plastičnoj tubici s uskim grlom na vrhu i u količini od 35ml, što je eto jedan plus što se tiče pakiranja za putovanja. 
Da vidimo što kažu u Lorealu.

Mat učinak koji traje do 24 sata. Vodootporan. Otporan na isušivanje. Savršeno ugodan, bez neželjenog sjaja. Savršena moć prekrivanja. Bez efekta maske. Jednostavan za nanošenje. Matirajuća tehnologija s perlitom, smanjuje pojavljivanje sjaja do 24 sata.


Ok, pa krenimo. Mat učinak, definitivno da. Također je gušće, kremaste teksture koja se lako razmazuje, iako sam primijetila da se za razliku od običnog Infallible-a prilikom nanošenja brže suši. Završni finiš je definitivno mat, a samu dugotrajnost bi procijenila na nekakvih 10h. 

Neznam zašto firme nekim puderima uporno reklamiraju  24-satnu dugotrajnost, ne znam tko bi ih nosio toliko dugo i kakvu kožu lica bi morao imati da se to ispuni ali eto. Malo sam otišla offtopic, ali mislim da bi zbilja mogla jednom isprobati testirati proizvod na 24 sata pa vidjeti kakve ću rezultate dobiti. Što kažete? :) :)


No vratimo se mi na temu.
Pokrivanje je definitivno jače, ajde slabije jače..na granici, nije baš kao maska. Bez problema mi je prikrilo crvenilo, nešto ožiljaka i prištića. Moram priznati da sam primijetila da mi je nakon dužeg nošenja lagano isušivao kožu, ne previše ali je nekako djelovala grublja, ako me razumijete. U biti sam, bez obzira na sitne nedostatke, na kraju ispala zadovoljna s ovim puderom. Po meni za razliku od Infallible-a 24H ovaj puder puno više odgovara osobama s masnijom i mješovitom kožom dok manje odgovara onima sa sušom.
Cijena pudera je oko 90kn.








Razlika u finišu između Infallible 24H (gornja) i Infallible 24H-Matte (donja)

Iz nekog razloga mi većina Lorealovih proizvoda dobro paše koži i nemam prevelikih problema s njima. Nijedan od ovih pudera mi nije izazivao prištiće ili nekakve druge promjene na licu. Prikrivanjem i postojanjem sam zadovoljna i svakako bi ih preporučila. 
Da li ste ih isprobali? Koji vam više odgovara?

Nadam se da ste zadovoljne usporedbom, sve što vas zanima pišite slobodno :)


Nadopunjavam post s jednom novosti. Loreal je izbacio i novu formulu Infallible linije pod nazivom Infallible Pro Glow. Puder je za sad dostupan samo u Americi, a da li ćemo  vidjeti na našim policama slijedi nam tek vidjeti ;) 


pratite me na:




💕 Aneluxx




You May Also Like

4 komentari

  1. Ja moram reći da je ovaj L'oreal Matte jedan od najgorih pudera koje sam ikada probala. I to imam mjesovit kozu, koja postaje izrazito masna s vremenom, dakle za moj tip koze je.
    Strasno je koliko mi je isusio kozu, koliko se uvukao u svaku moju poru i boru i na kraju oksidirao po obrazma u nekim smedim crtama.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, zbilja svaka koža drugačije reagira na određene kemikalije zvane puder, nekima paše nekima ne. Meni recimo ultra popularni True match je živi užas, ne bih ga više nikad kupila. U svakom slučaju svakodnevno nas bombardiraju novim proizvodima pa valjda ćemo u tom moru uspjeti naletjeti na nešto što nam odgovara ;)

      Izbriši
  2. Nadala sam se vidjeti sastav...puder bez toga nikad nebi kupila!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hej, imaš pravo, previdjela sam taj podatak, update ide ubrzo, hvala na kritici ;)

      Izbriši