WET N WILD NOVITETI

by - 17:48


Pozdrav!!! Long time no see 😊

U današnjem postu donosim novitete iz wet n wild-a.

Wet n wild već više od 30 godina kreira trendove prilagođene ženama svih dobnih skupina, boje kože i staleža, a dobar balans pristupačnosti i kvalitete čini ga jednim od najcjenjenijih i najprodavanijih brendova dekorativne kozmetike na području Sjeverne Amerike.
Ističu da su cruelty free brend što je uvijek pohvalno. Njihova baza je u Los Angeles-u, California.
Od 2013. godine Wet n Wild možete pronaći u Hrvatskoj i to u gotovo svim dm i Bipa drogerijama!

Ekipa iz Wet n Wilda mi je ljubazno poslala paketić sa svojim novitetima na isprobavanje i na koje sam se brzinski bacila pa vam u nastavku donosim svoje dojmove i preporuke.

Megalast Liquid Catsuit Liquid Eyeshadow

*slika preuzeta sa službene stranice



Radi se o tekućem sjenilu, kojih sam u zadnje vrijeme postala veliki fan.


Megalast Liquid Catsuit Liquid Eyeshadow

Vrlo jednostavno se apliciraju, odlično su pigmentirani i jednom kad se osuše ne mrdaju apsolutno nikuda. Zbilja daju onaj wow efekt koji je teško postići s običnim sjenilima.
Sjenila dolaze u čvrstim i vrlo kvalitetnim plastičnim pakiranjima, poput sjajila ili tekućeg ruža s jednakim aplikatorom. Postoji 8 različitih nijansi, od kojih su kod nas dostupne svega 4. Nijansa koju sam dobila je #567C Gun Metal


Megalast Liquid Catsuit Liquid Eyeshadow


Riječ je o tamno sivoj metalik nijansi sa sitnim česticama šljokica. Nakon nanošenja se presijava u sivo-plavi na trenutke (ovisno o svjetlu) ljubičast ton, odlična je za neke lookove kada želite naglašenije oči i kad im želite dati poseban efekt. Ne nakupljaju se na pregibima i zbilja traju dok ih sami ne odlučite skinuti. Brzina sušenja je tako srednja, ostavlja vam dovoljno vremena da sve lijepo nanestete i razmažete, a jednom kad se osuši i dalje dopušta da rubove lijepo zblendate s ostatkom sjenila za ljepše prijelaze što mi se jako sviđa. 



Ocjena: 5/5
Da li bi ga kupila ponovno? Da svakako, zapela mi je za oko zelena verzija ovog sjenila 💗😊
Da li preporučujem? Da, ukoliko volite tekuća sjenila svakako isprobajte i bacite oko i na svjetlije tonove koji su odlični za dnevne lookove. ;)

Cijena: 38,90kn (dm)

Ingredients:
Water/Eau, Propanediol, Polyacrylate Crosspolymer-6, Chlorphenesin, Acrylates Copolymer, Polyurethane-62, Caprylhydroxamic Acid, Polyurethane-35, Hydroxypropyl Cyclodextrin, Sodium Hydroxide, Trideceth-6, Iodopropynyl Butylcarbamate, t-Butyl Alcohol, Iron Oxides/CI 77491, CI 77499, Mica, Titanium Dioxide/CI 77891.

Ultimate Brow Retractable Pencil


Ultimate Brow Retractable Pencil

Riječ je kao što vidite o olovci za obrve. Dolazi u standardnom palstičnom pakiranju koje ima dva kraja. Na jednom se nalazi sam proizvod, dok je na drugom četkica za rasčešljavanje i raspoređivanje pigmenta. Vrh olovke dizajniran je u obliku trokuta što definitivno olakšava popunjavanje praznih prostora i iscrtavanje tankih linija kao imitacije dlačica.


Ultimate Brow Retractable Pencil

Ono što mi je veliki plus i volim sve vrste takvih olovaka je to što je na odvrtanje. Nema onog dosadnog šiljenja pa pucanja pa ponovnog šiljenja dok ne baciš pola proizvoda. 
Proizvod postoji u 4 nijanse, a moja je E626A Ash brown. Iako mi se na prvu učinila pretopla smeđa, na kraju kad se nanese izgleda dosta prirodno.


Ultimate Brow Retractable Pencil

Ovo mi je trenutno jedna od boljih olovaka za obrve koje sam imala prilike isprobati. Definitivno ju preporučujem.
Ocjena: 5/5

Cijena: oko 23kn

Ingredients:
Beeswax/Cire d'abeille, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax/Cire de carnauba, Ozokerite, Ethylhexyl Palmitate, Phenoxyethanol, Sorbic Acid, [+/- (MAY CONTAIN/PEUT CONTENIR): Mica, Iron Oxides/CI 77491, CI 77492, CI 77499, Titanium Dioxide/CI 77891, Red 40 Lake/CI 16035, Yellow 5 Lake/CI 19140, Chromium Oxide Greens/CI 77288].

MegaLast Lip Color


MegaLast Lip Color, never nude

Njihov već dobro znani proizvod, Mega Last ruž za usne.
Za njega navode da je to njihov Magnum Opus or ruževa i to je zbilja tako. Svi ruževi iz te linije koje sam imala prilike isprobati su mi odlični.
Obećavaju realnih 4 sata trajanja na usnama, što i potvrđujem (naravno vrijeme se kao i svim ruževima smanjuje ovisno o tome da li smo jeli, pili i sl..) 
Ruž postoji u 24 nijanse, a ona koju sam dobila je prelijepa nude nijansa #983B Never Nude.


MegaLast Lip Color, never nude

Ruž dolazi u plastičnom i naizgled ne tako kvalitetnom pakiranju, ali tko ne pati na ambalažu ovo neće ni primjetiti. Ja osobno nemam problem s time, ukoliko je unutra odličan proizvod i ako će se njegova niža cijena ići na uštrb ambalaže onda slobodno neka je tako. 😊 Jedino što mi se ne sviđa je činjenica da se ruž ne može zavrnuti skroz unutar pakiranja pa redovito zapinjem čepom za vrh prilikom zatvaranja. Vjerujem da nisam jedina.

Ruž se lako nanosi i lijepo klizi po usnama. Dosta je pigmetiran te prilikom nanošenja na unutarnjem rubu usana ostaje ona oštra debela linija koja nije baš lijepa za vidjeti ali se i lako riješava laganim utapkavanjem prstom. Završnica je neki kremasti polu-mat izgled na usnama. Iako kažu da sadrži hidratizirajuće dodatke poput Hyaluronic Microspheres te Q10 i vitamine A & E moram priznati da sam ipak ostala nešto suših usana na kraju, ali ništa prestrašno. Svakako puno puno manje nego neki mat ruževi. U svojoj kolekciji imam nekoliko njihovih ruževa i moram priznati da za tu cijenu dobivate jedan zbilja korektan, dobro pigmentiran ruž i izbor od mnogo nijansi.
Ocjena: 4/5 (samo zbog ambalaže) 

Cijena: 22,90kn (dm)


Ingredients:
Ozokerite, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Propylheptyl Caprylate, Caprylic/Capric Triglyceride, Mineral Oil/Huile minérale, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Myristyl Lactate, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Trimethylpentanediol/Adipic Acid/Glycerin Crosspolymer, Microcrystalline Wax/Cire microcristalline, Calcium Aluminum Borosilicate, Methyl Methacrylate Crosspolymer, VP/Eicosene Copolymer, Myristyl Myristate, Neopentyl Glycol Diethylhexanoate, Silica, Sorbitan Sesquioleate, Bis-Behenyl/Isostearyl/Phytosteryl Dimer Dilinoleyl Dimer Dilinoleate, Butylene/Ethylene/Styrene Copolymer, Ethylene/Propylene/Styrene Copolymer, Phenoxyethanol, Sorbic Acid, Myristyl Laurate, Phytosteryl Hydroxystearate, Tocopheryl Acetate, Tocopherol, Allantoin, Squalane, Ubiquinone, Sodium Hyaluronate, [+/- (MAY CONTAIN/PEUT CONTENIR): Blue 1 Lake/CI 42090, Iron Oxides/CI 77491, CI 77492, CI 77499, Red 6/CI 15850, Red 7 Lake/CI 15850, Red 28 Lake/CI 45410, Red 30 Lake/CI 73360, Titanium Dioxide/CI 77891, Yellow 5 Lake/CI 19140, Yellow 6 Lake/CI 15985]

MegaGlo Highlighting Powder

MegaGlo Highlighting Powder, #E319B Blossom Glow

wet n wild je dodao svojoj već legendarnoj Mega Glo Highlighting kolekciji još dvije nove boje. 
Doduše na našem tržištu su prisutne smo dvije od kojih je jedna upravo ova kojoj ću se malo više posvetiti. Radi se o novoj nijansi #E319B Blossom Glow.

MegaGlo Highlighting Powder, #E319B Blossom GlowU zadnje vrijeme sam poprilično opsjednuta highlighterima pa mi je ovaj došao kao naručen. Dolazi u plastičnom (jeftinjikastom ali kao što rekoh who cares ak je kvalitetno) pakiranju, a količina koju navode da se dobije je 5,4g. Ton je lijepi roskasto perlasti. Nekako više preferiram ove roskaste highlightere, možda jer sam dosta svijetle kože lica i neutralnog podtona kože. Imam osjećaj da mi oni daju malo više svježine i ljepše se stope no kako god, ova boja mi je savršena. Highlighter je dosta pigmentiran i lako se dozira jačina koja se želi postići. 



Trajnost je ha tako, ok, nakon par sati počne blijediti ili ako se više dira po licu i manje, no to će ovisiti o podlozi i koliko tome kakvo tko lice ima (masno, suho..), ali sam u globalu poprilično zadovoljna kako traje na mom licu.

Ocjena: 5/5 definitivno, jedan od dražih highlightera
Preporuka? Da svakako, tko je lud za highlighterima kao ja mora ga isprobati.

Cijena: 42,90kn (dm)

Ingredients:
Synthetic Fluorphlogopite, Boron Nitride, Dimethicone, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Silica, Trimethylsiloxysilicate, Ethyl Macadamiate, Polysorbate 20, Phytosteryl Macadamiate, Caprylic/Capric Triglyceride, Phenoxyethanol, Sorbitan Stearate, Caprylyl Glycol, Magnesium Aluminum Silicate, Ethylhexylglycerin, Hexylene Glycol, Tin Oxide, Lauroyl Lysine, o-Cymen-5-ol, Polyacrylamide, Water/Eau, Tocopheryl Acetate, C13-14 Isoparaffin, Triethoxycaprylylsilane, Laureth-7, Tocopherol, Iron Oxides/CI 77491, Mica, Red 30/CI 73360, Titanium Dioxide/CI 77891.


Ono što svakako pohvaljujem kod wet n wild proizvoda je činjenica da svi njihovi proizvodi dolaze dobro zaštićeni plastičnim omotom tako da možemo u potpunosti biti sigurni da ih nitko prije nas nije dirao.

Jeste li isprobali što od njihovih proizvoda? Da li mi što preporučujete ili želite da isprobam? Imam u pripremi još nekoliko recenzija njihovih proizvoda tako da stay tuned 😉

Puno pozdrava, čitamo se!!! xoxo

*PR proizvodi


Za sve novosti pratite me na:








You May Also Like

0 komentari